panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

Elfin mindahkeun gudang robot Leutik

AGV Perkenalan The leutik penanganan Elfin ...

panas dianjurkeun

Di unggal juru dunya anjeun nimu mesin SOUTLIER

Shenzhen OKAGV Co., Ltd. dedicates ka manufaktur & ngamekarkeun AGV (otomatis wahana dipandu / otonom robot mobile) jeung logistik robot, terus nyadiakeun tinggi tungtung alat AGV sarta sistem.

produk OKAGV dibasajankeun nyertakeun lurking AGV, tugger AGV, beban mindahkeun AGV, ngangkat AGV, forklift AGV, gudang logistik AGV robot, muludan AGV robot jsb metoda navigasi Béda sadia, ngaropéa OEM / ODM wilujeng sumping.