REKOMANDUAR HOT

Ne përpiqemi që të jetë prodhuesi cilësisë më të lartë

REKOMANDUAR HOT

Në çdo cep të botës që ju do të gjeni një SOUTLIER makine

Shenzhen OKAGV Co, Ltd kushton për prodhim dhe zhvillimin AGV (automatizuar automjeteve udhëzuar / autonom robot mobil) dhe logjistikës robots, vazhdimisht duke siguruar në fund të lartë pajisje AGV dhe të sistemit.

Produktet OKAGV varg mbulon përgjojnë AGV, tugger AGV, ngarkesa transferimi AGV, heqjen AGV, Forklift AGV, depo logjistike AGV robot, kameriere AGV robot etj metodë të ndryshme navigacion dispozicion, përshtatur mirëpritur OEM / ODM.