HOT ПРЕПОРАЧАНО

Ние се стремиме да биде најголем производител на квалитетот

HOT ПРЕПОРАЧАНО

Во секој агол на светот, ќе најдете SOUTLIER МАШИНА

Шенжен OKAGV копродукции, Ltd посветува на производство и развој на AGV (автоматски водени возила / автономна мобилни робот) и логистика роботи, постојано обезбедување на високо крајот АГВ опрема и систем.

OKAGV производи се движат опфаќа демнат АГВ, tugger АГВ, пренос АГВ оптоварување, кревајќи АГВ, виљушкар АГВ, магацин логистика АГВ робот, келнерка АГВ робот итн Различни метод за навигација на располагање, прилагодено OEM / ODM добредојдени.

За да видите повеќе
План за воспоставување на Најсодржинскиот производ производство
и продажба центар