HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

HOT Dianjurake

IN EVERY CORNER OF WORLD sampeyan bakal nemokake MESIN SOUTLIER

Shenzhen OKAGV Co., Ltd. Pendidikan kanggo Manufaktur & ngembangaken Agv (otomatis kendaraan dipandu / otonomi robot mobile) lan logistics robot, saya nyediakake dhuwur mburi peralatan Agv lan sistem.

produk OKAGV Range isine lurking Agv, tugger Agv, mbukak transfer Agv, ngangkat Agv, forklift Agv, mining logistics Agv robot, waitress Agv robot etc. cara pandhu arah Beda dhuwur, selaras OEM / ODM sambutan.

TO Pirsani
Rencana kanggo netepake produksi produk paling lengkap
lan dodolan tengah